foto's

Avondvierdaagse Twello : 5 - 8 juni 2023


Gefeliciteerd met de 40e editie van E.T.T. Scootmobiel/fietsvierdaagse in Twello. Wij willen jou en iedereen die mee heeft gedaan van harte feliciteren met de geslaagde 40e editie van E.T.T. Scootmobiel/fietsvierdaagse in Twello en omgeving.

Het was een geweldig evenement dat ons de kans gaf om de routes te verkennen en 4 dagen lang te genieten van leuke activiteiten. We hebben niet alleen elke avond een korte afstandsrit meegedaan, maar we hebben ook een geweldige tijd gehad om verschillende plekken te bezoeken. 

Iedereen bedankt voor jullie komst en nogmaals gefeliciteerd met dit geweldige evenement. 

13 mei zaterdag muurschilderingen sluiswijk

Bezoek van 35 leden en vrijwilligers aan de Sluiswijk met informatie over de muurschilderingen, foto’s maken en de koekjes zoeken die verwijzen naar de Sluisfabriek.

Lekker koffie gedronken bij Speeltuinvereniging De Driehoek en praten over de Murals.

Het meest gewaardeerd werd de afbeelding van de Sluisfabriek.

Maar ook het boeket de panter en de Ram werden uitbundig besproken.

De algemene reactie was: dit wisten we niet en het bezoek aan de kunst viel in goede aarde: de moeite waard, toegankelijk voor de scootrijders en gratis!

De tocht werd afgesloten met een beker fris bij Jumbo Boreel vanwege de Emballageactie in mei en juni:

Flessen inleveren en statiegeld doneren voor onze activiteiten.

8 april 2023 1e tocht van 2023

start op Het Vogeleiland koud en nat vertrek naar het Hovenhuus

Bingo 25 februari in St. Jurriën

Bingo middag 29 januari 2022

Klik op het album en laat je verrassen

6 leden hebben diverse testcases afgewerkt.
kijk ook op: 
https://stokvisrijders.nl/nieuws/

kerstbingo

met dank aan mieke saadhoff die alle prijzen zorgvuldig heeft samengesteld en origineel heeft ingepakt.
Klik op het album en laat je verrassen

hans kok toertocht met etentje

lente bakjes maken

Een impressie van een gezellige en creatieve middag

Lentebakjes - MyAlbum
Klik op het album en laat je verrassen

bingomiddag

Klik op het album en laat je verrassen

Een impressie van een gezellige en spannende bingomiddag

Bingo middag 29 januari 2022 Bingo middag - MyAlbum

herfsttocht

Prachtige herfsttocht 9 oktober, mooi weer, lekkere koffie in het Kultuurhuus in Diepenveen. Met dank aan onze verkeersregelaars die de tocht fantastisch hebben begeleid. Foto’s zijn gemaakt door Herman Nijdeken. Dankjewel hiervoor.

Klik op de foto en laat je verrassen

Herfsttocht Stokvisrijders - MyAlbum

kriebelZ en feest voor de vrijwilligers

Verrassingstocht naar Kriebelz – 11 september 2021

Verzamelen bij Het Vogeleiland: met 25 scoots zijn we via Diepenveen, Olst en met de pont over naar Terwolde gereden. We hadden een tussenstop bij Het Bakhuus in Olst. Koffie of thee met heerlijke appeltaart, het was goed vertoeven daar. Daarna hebben we onze weg via de pont water afgelegd. Dat was een bijzondere ervaring om met zoveel scoots op een veerpont te staan. Aansluitend zijn we met de hele groep en vrijwilligers neer gestreken bij Brasserie Kriebelz: Met liefde kan alles! Met veel persoonlijke aandacht gelegen dichtbij Deventer – Terwolde. Onze voorzitster hield een prachtige toespraak, waarbij de oud burgemeester Penninx bedankt werd voor zijn ondersteuning van de Vereniging. Tevens sprak zij lovende woorden voor alle vrijwilligers. Deze tocht ter ere van hen werd afgesloten met een gezellig etentje. 

 

Klik op de foto en laat je verrassen

Kriebelz Uitje met en door vrijwilligers - MyAlbum

ijsselbiënnale kunstroute

IJsselbiënnale Kunstroute – 14 augustus 2021

Deventer krijgt er een bijzonder kunstwerk bij. Een enorme stalen torpedo of zeppelin. Officiële naam: Worpscape. Een Ark van Noach om de natuur van de wereld te redden. Hoog op de poten, waardoor het wassen IJsselwater altijd vrij spel kan krijgen. Kunstwerk is gemaakt door Rob Sweere. 

De IJsselbiënnale kent 3 startpunten waar je aande verschillende fietsetappes kunt beginnen. Je kunt hier een routekaart en reisgids kopen en meer informatie over de IJsselbiënnale krijgen. Daarnaast zijn er, verspreid in de regio, andere verkooppunten. Op sommige locaties ook onze speciale IJsselbiënnale souvernirs.

Wij hebben een verkorte route gereden zoals het Kunstproject op de Worp en nog een aantal Streetarts bekeken. Wilma Binnendijk heeft elk kunstwerk nader toegelicht. 

Klik op de foto en laat je verrassen

IJsselbiënnale Kunstroute - MyAlbum

scootrijders bij punt

Kunstenaar “I AM EELCO” van kunstenaar Eelco van den Berg.
Opvallende muur van de bodenloods te voorzien van een prachtig kleurrijke muurschildering. Het kunstwerk is geïnspireerd op het verhaal van het Havenkwartier, de bodenloods. Hij is illustrator, schilder en graffiti-artiest. Zijn werk is vooral met de hand getekend en onderscheid zich door zijn sterke gebruik van krachtige kleurenpaletten en lijnen.

FILMPJES: ijsselbiënnale kunstroute

een prachtige tocht van E.T.T. Twello

Geen Avond Fiets4daagse dit jaar, maar wel een fantastisch initiatief van E.T.T.:  Routes die op eigen gelegenheid gereden kunnen worden en de Scootmobielvereniging heeft daar dankbaar gebruik van gemaakt.

Op een zonnige avond reden 13 scootrijders en 11 fietsers een prachtige tocht bij Bussloo en er werd bij Pitch en Putt halt gehouden voor koffie met appelgebak. Dat was dus genieten voor iedereen. De Stokvisrijders hopen volgend jaar weer van de partij te zijn!

Klik op de foto

Avondtocht - MyAlbum

scootmobiel-leden rijden eindelijk weer

Klik op het fotoalum

Toertocht Stokvisrijders - MyAlbum

Kijk ook even hieronder!   

fotoalbums

FOTO'S