foto's

herfsttocht 9 oktober 2021

Prachtige herfsttocht 9 oktober, mooi weer, lekkere koffie in het Kultuurhuus in Diepenveen. Met dank aan onze verkeersregelaars die de tocht fantastisch hebben begeleid. Foto’s zijn gemaakt door Herman Nijdeken. Dankjewel hiervoor.

Klik op de foto en laat je verrassen

Herfsttocht Stokvisrijders - MyAlbum

kriebels en feest voor de vrijwilligers

Verrassingstocht naar Kriebelz – 11 september 2021

Verzamelen bij Het Vogeleiland: met 25 scoots zijn we via Diepenveen, Olst en met de pont over naar Terwolde gereden. We hadden een tussenstop bij Het Bakhuus in Olst. Koffie of thee met heerlijke appeltaart, het was goed vertoeven daar. Daarna hebben we onze weg via de pont water afgelegd. Dat was een bijzondere ervaring om met zoveel scoots op een veerpont te staan. Aansluitend zijn we met de hele groep en vrijwilligers neer gestreken bij Brasserie Kriebelz: Met liefde kan alles! Met veel persoonlijke aandacht gelegen dichtbij Deventer – Terwolde. Onze voorzitster hield een prachtige toespraak, waarbij de oud burgemeester Penninx bedankt werd voor zijn ondersteuning van de Vereniging. Tevens sprak zij lovende woorden voor alle vrijwilligers. Deze tocht ter ere van hen werd afgesloten met een gezellig etentje. 

 

Klik op de foto en laat je verrassen

Kriebelz Uitje met en door vrijwilligers - MyAlbum

ijsselbiënnale kunstroute

IJsselbiënnale Kunstroute – 14 augustus 2021

Deventer krijgt er een bijzonder kunstwerk bij. Een enorme stalen torpedo of zeppelin. Officiële naam: Worpscape. Een Ark van Noach om de natuur van de wereld te redden. Hoog op de poten, waardoor het wassen IJsselwater altijd vrij spel kan krijgen. Kunstwerk is gemaakt door Rob Sweere. 

De IJsselbiënnale kent 3 startpunten waar je aande verschillende fietsetappes kunt beginnen. Je kunt hier een routekaart en reisgids kopen en meer informatie over de IJsselbiënnale krijgen. Daarnaast zijn er, verspreid in de regio, andere verkooppunten. Op sommige locaties ook onze speciale IJsselbiënnale souvernirs.

Wij hebben een verkorte route gereden zoals het Kunstproject op de Worp en nog een aantal Streetarts bekeken. Wilma Binnendijk heeft elk kunstwerk nader toegelicht. 

Klik op de foto en laat je verrassen

IJsselbiënnale Kunstroute - MyAlbum

scootrijders bij punt

Kunstenaar “I AM EELCO” van kunstenaar Eelco van den Berg.
Opvallende muur van de bodenloods te voorzien van een prachtig kleurrijke muurschildering. Het kunstwerk is geïnspireerd op het verhaal van het Havenkwartier, de bodenloods. Hij is illustrator, schilder en graffiti-artiest. Zijn werk is vooral met de hand getekend en onderscheid zich door zijn sterke gebruik van krachtige kleurenpaletten en lijnen.

FILMPJES: ijsselbiënnale kunstroute

een prachtige tocht van E.T.T. Twello

Geen Avond Fiets4daagse dit jaar, maar wel een fantastisch initiatief van E.T.T.:  Routes die op eigen gelegenheid gereden kunnen worden en de Scootmobielvereniging heeft daar dankbaar gebruik van gemaakt.

Op een zonnige avond reden 13 scootrijders en 11 fietsers een prachtige tocht bij Bussloo en er werd bij Pitch en Putt halt gehouden voor koffie met appelgebak. Dat was dus genieten voor iedereen. De Stokvisrijders hopen volgend jaar weer van de partij te zijn!

Klik op de foto

Avondtocht - MyAlbum

scootmobiel-leden rijden eindelijk weer

Klik op het fotoalum

Toertocht Stokvisrijders - MyAlbum

Kijk ook even hieronder!   

fotoalbums

FOTO'S