scootrijders

De Stokvisrijders gaan er graag op uit! Op de tweede zaterdag van de maanden april tot en met november worden er gezamenlijke tochten ondernomen. De leden verzamelen zich om 13.30 uur op Het Vogeleiland en het vertrek is om 14.00 uur. De tocht eindigt altijd met alle deelnemers weer op Het Vogeleiland. In verband met de veiligheid dient een scootmobiel een snelheid van min. 12 km. te rijden.

Aanmelden en informatie bij het Secretariaat, telefoonnummer 0570 – 618560. Voor niet-leden kost de deelname € 5,- per tocht, incl. koffie / thee bij het rustpunt. Klik op de datum actuele fotoalbum van die dag.

scootmobieltraining

De Stokvisrijders vinden het veilig rijden met de scootmobiel heel belangrijk. Vanwege de coronaperiode konden de oefendagen lange tijd niet gehouden worden. Wij zijn blij dat deze activiteit weer een vervolg krijgt! Voortaan spreken wij van een SCOOTMOBIELTRAINING. Het doel is het trainen van de rijvaardigheid en het vergroten van de verkeerskennis. Er zal een trainer aanwezig zijn en ook een ergotherapeut. De training is belangrijk voor alle bestuurders die rijden met hun 1e scootmobiel, maar ook voor bestuurders die al langer rijden met een scootmobiel. Wanneer u belangstelling heeft voor de SCOOTMOBIELTRAINING, kunt u dit laten weten op het contactformulier.