scootrijders

De Stokvisrijders gaan er graag op uit! Op de tweede zaterdag van de maanden april tot en met november worden er gezamenlijke tochten ondernomen. De leden verzamelen zich om 13.30 uur op Het Vogeleiland en het vertrek is om 14.00 uur. De tocht eindigt altijd met alle deelnemers weer op Het Vogeleiland. In verband met de veiligheid dient een scootmobiel een snelheid van min. 12 km. te rijden.

Aanmelden en informatie bij de heer J. Burger, telefoonnummer 06-33787265. Voor niet-leden kost de deelname € 5,- per tocht, incl. koffie / thee bij het rustpunt. Klik op de datum actuele fotoalbum van die dag.

De Stokvisrijders vinden het veilig rijden met de scootmobiel heel belangrijk. In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, St. Fooruit en Gemeente Deventer word en de Scootmobiel Oefendagen georganiseerd.

Het doel van deze dagen is het trainen van de rijvaardigheid en het vergroten van de verkeerskennis. De Oefendagen bestaan uit een theorie- en een praktijkgedeelte en zijn belangrijk voor alle mensen die rijden met hun eerst scootmobiel, maar ook voor gebruikers die al langer rijden. De oefendagen voor 2022 zijn nog onbekend. 

Wanneer u belangstelling heeft voor de Oefendagen, kunt u dit laten weten op het contactformulier.